Februar u Beogradu - BLOG

Februar u Beogradu

Februar u Beogradu

 

Novogodišnja gužva i praznici su uveliko iza nas, ali dobra zabava i kvalitetna dešavanja u glavnom gradu se nastavljaju.

Novi mesec broji samo 28 dana, a baš svaki od njih sa sobom nosi nezaboravne momente, zato se informišite na vreme kako ne biste propustili neke od fenomenalnih izložbi, koncerata i festivala!

U koliko se dvoumite gde otići i šta posetiti u Beogradu, tu smo da Vam olakšamo posao.

Kineski festival svetla

 

 

 

Početak meseca biće u znaku Kineskog festivala svetla.

U čast obeležavanja kineske Nove godine, 4. Februara, na platou kod Ribara, na Kalemegdanu biće otvorena izložba kineskih lampiona. Svetlosne instalacije pod nazivom “Panda”, “Godišnja doba”, “Čudesni jelen” i “Šapat pingvina” oduševiće posebno najmlađe. Izložba će trajati od 04. Do 24.og februara, a lampioni će se paliti svake večeri od 17h!

 

7. festival evropskog filam u Beogradu

 Od 30. Januara pa sve do 8. Februara u Beogradu će se održati 7. po redu festival evropskog filma. Tokom ovih 10 dan kinematografije moćićete da pogledate neke od 27 filmova koji su na programu. A pored dugometražnih filmova, tu su i dokumentarni i animirani filmovi. Sve proekcije biće održane u EU info centru a ulaz je slobodan!

 

Beogradska filharmonija i bebe

 

 

Sigurno se pitate kakve veze ima Beogradska filharmonija i bebe. Odgovor je više nego jasan: Ko bolje od njih može izvesti „sinfoniju uspavanki“?

Dok orkestar svira sala Beogradske filharmonije biće pretvorena u muzičku igraonicu gde će najmlađi moći da uživaju u klasičnoj muzici.

Koncert za bebe biće održan 12. i 13. Februara, a potražnja za kartama je velika, pa Vam savetujemo da požurite!

 

41. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Jedan od najvećih, ako ne i najveći turistički događaj biće držan od 21. do 24. Februara u halama beogradskog sajma. Ovde vas čekuju, tradicionalno, veliki popusti na turističke aranžmane, tako da spremite kofere jer kao što njihov slogan kaže: „ LETO JE BLIŽE NEGO ŠTO MISLITE“

Takođe u okviru ove manifestacije očekuje Vas i sajma Vina „Beowine“ koji nikako ne smete propustiti!

 

47. FEST – Beogradski filmski festival

Filmski spektakl biće održan od 22. Februara do 3. Marta, a obeležiće ga preko 500 video proekcija među kojima će biti čak 125 premijera! Svojim programom zadovoljiće sve ljubitelje sedme umetnosti.

Festival će otvoriti film „Miljenica“ Jorgosa Lantimosa“ koji je premijerno prikazan u Veneciji i nominovan za 10 Oskara! Zato šta čekate? Već danas istražite šta je to na programu i uživajte sami ili u društvu sa nekim u Beogradu koji je ovog meseca u znaku filma!

 

 

 

Lunedì, 04 Febbraio 2019La migliore tariffa garantita Se si preferisce chiamare il nostro ufficio prenotazioni per prenotare la camera si prega di chiamare +38111 3054203o inviare una e-mail suoffice@hotelsumadija.com
 
Prenotazioni sigure
 
Tariffe speciali

Contact

Hotel Šumadija,
TEL. 0038111 3054100,
FAX. 0038111 3554368,
Sumadijski trg 8,
11000 Belgrade,
office@hotelsumadija.com

Twitter

Make sure you are passing in the correct parameters

Blog

Februar u Beogradu Februar u Beogradu
Underground secrets of Belgrade Belgrade under Belgrade